Jeugd

Train like a Legend!

Legendary Sports legt een grote focus op de jeugd. Toegankelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom werken wij nauw samen met de gemeente Amsterdam. Je zult onze trainers daarom niet alleen binnen de gym tegen komen maar zeker ook bij basis scholen in Amsterdam Nieuw-West. Onze trainers zijn ervaren en gediplomeerd. Je kind is dus zeker bij ons in veilige handen.

Train je als 18- bij ons dan kun je bijna iedere dag bij ons trainen. Soms is dit vanwege de kosten niet haalbaar voor kinderen. Juist voor die kinderen werken wij met stadspas en het sportfonds. Door hun substantiele bijdrage is het vaak mogelijk voor kinderen uit minima gezinnen om bij ons te sporten tegen een eigen bijdrage van minder dan 10 euro per schooljaar. En let op! Hier zit al het materiaal, zoals bokshandschoenen, scheenbeschermers etc bij. Wil je hier gebruik van maken? Bel of mail ons zodat we je uit kunnen leggen hoe.

Naast het reguliere aanbod voor kinderen hebben wij periodiek ook acties voor kinderen. Kijk onderstaand voor de meest actuele acties!