Kids & Jeugd

Train like a Legend!

Legendary Sports legt een grote focus op de jeugd. Toegankelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom werken wij nauw samen met de gemeente Amsterdam. Je zult onze trainers daarom niet alleen binnen de gym tegen komen maar zeker ook bij basis scholen in Amsterdam Nieuw-West. Onze trainers zijn ervaren en gediplomeerd. Je kind is dus zeker bij ons in veilige handen.

Soms is het vanwege de kosten niet haalbaar voor gezinnen om bij ons te komen trainen. Juist voor die kinderen werken wij samen JSF en de Kids Gids Stadspas actie. Door hun substantiele bijdrage is het vaak mogelijk voor kinderen uit minima gezinnen om bij ons te sporten tegen een eigen bijdrage van minder dan 10 euro per schooljaar. En let op! Hier zit al het materiaal, zoals bokshandschoenen, scheenbeschermers etc bij. Wil je hier gebruik van maken? Stuur ons even een mail ons zodat we je uit kunnen leggen hoe.

Kick4Kids

Vanaf 7 tot 12 jaar trainen kinderen bij Kick4Kids.

Teens

Vanaf 12 jaar kunnen kinderen mee trainen met de volwassen lessen.

Special Needs

Bij onze Special Needs training krijgen kinderen net een beetje extra aandacht. Deze les is geschikt voor kinderen van 11 tot en met 21 jaar.