Midzomermokum Amsterdam

Train like a Legend!

We hebben de afgelopen tijd het best moeilijk gehad met zijn allen. Vooral de kinderen die binnen moesten blijven hebben echt moeten afzien. Gelukkig mogen de kinderen weer naar buiten en ook weer sporten. Dat brengt enorm veel vreugde met zich mee. Als sportclub is het voor ons belangrijk dat, nu veel kinderen niet op vakantie gaan, de kinderen wel sportief blijven. Om die reden doet Legendary Sports mee aan het Midzomer Mokum van de Gemeente Amsterdam.

In de zomervakantie zullen wij een speciaal programma draaien voor de kinderen. Vanaf 21 juli tot 14 augustus kunnen de kinderen iedere dinsdag en donderdag bij ons sporten. Het programma bestaat uit meerdere delen.

Deel 1: Sport en Spel

Lunch (zelf meenemen)

Deel 2: Keuze onderdeel Dance of Kickboksen.

We starten om 11:00 en u kunt uw kind om 14:00 weer ophalen bij ons. De reguliere lessen in de zomervakantie komen te vervallen. Deze lessen gaan weer door vanaf 16 augustus. Alle kinderen zijn van harte welkom. U of uw kind hoeft dus geen lid te zijn om mee te mogen doen aan het zomer programma.

Meedoen met het zomerprogramma is helemaal gratis! Wel willen wij graag dat u uw kind opgeeft. Dit zodat wij weten wie er allemaal komen en daarnaast hebben we een maximum capaciteit waar wij rekening mee moeten houden. Geef uw kind een lunchpakketje mee en een afsluitbare waterfles. Verder is het natuurlijk vanzelfsprekend dat de kinderen sport kleding dragen. Uw kind opgeven voor deelname doet u via info@legendarysports.nl. Vergeet niet de naam, leeftijd en keuzeblok van uw kind te vermelden. Een telefoonnummer voor in geval van nood is ook zeer gewenst. Behalve opgave kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen voor alle andere vragen over het zomerprogramma.

Tot snel bij het zomerprogramma!